lørdag den 31. august 2013

Kender du det.

Kender du det med at tænke eller føle wauw bare det var mig, når du læser, hører eller møder en, der ViRKELIG gør noget sejt, noget godt for sine omgivelser eller ganske enkelt bare gør en forskel og tør vove pelsen.

Sådan har jeg også lyst til at være/gøre og jeg prøver virkelig at samle mod til at springe ud fra 10 meter vippen. For det er nu en gang fantastisk at mærke livet og føle, at jeg udretter noget og at jeg rent faktisk gør en forskel, så det er min målsætning, at også jeg tør vove pelsen og forfølge mine drømme.

Der er bare en lille hage ved det alligevel.  

Jeg kan allerede høre den lille irriterende stemme eller den indre kritiker sidde på min skulder og sige: Connie NU skal du ikke tro, at du er noget eller det kan ikke lade sig gøre eller min vision/mission vil ikke lykkes og SÅ er det, at jeg må fatte mod og øve mig i at tro på, at jeg KAN  hvad jeg VIL.

Jeg er i disse dage så inspireret af kurser og foredrag, der virkelig bare rykker og det pibler frem med ideer og lyst til, at også jeg har noget, jeg vil ud med,

Så i stedet for at fokusere på alt DET alle andre kan, så er det tid til at fokusere på DET jeg ved, jeg kan.

Når ideerne rumsterer, dukker sætninger op så som, at andre har bedre betingelser og flere muligheder og mere mod og sikke noget vås.

Når noget taler til mig. Et ønske, en drøm en vision, så MÅ jeg have potentialet i mig. 

Se det giver meget mere mening i forhold til, at det JEG fokuserer på også kommer til at fylde.

Vi kan alle meget mere end vi tror, hvis vi vælger at give plads til det og slipper hele  potentialet fri.

Ja, jeg tager jer med i dette.

Husk det handler ikke kun om tro og tanker men at handle på de drømme og visioner, vi hver især har.

Jeg VIL gøre det. VIL du gøre det. med det, der er vigtigt for dig?

Jeg tænker, at der altid vil være mere i mig, der virker end ikke virker og altid mere i livet der fungerer end ikke fungerer.

 Det handler om at skifte fokus og ændre optik, som jeg ser det.

Bare rolig. Problemerne vil altid være der og der vil sikkert også være rigeligt af dem.

 MEN jeg kan jo vælge, om jeg vil tage et karbad i problemerne eller nøjes med at dyppe tæerne og huske at nyde alle de gode og rare ting i livet. 

Kan I se det for jer?

Hvad mon virker mest effektivt? Jeg spørger bare.

Tag ikke livet så personligt, som om det er en byrde eller noget, der skal overstås.

 Få det bedste ud af det.

Nyd det og vær i kærlighed med dig selv og dem, der betyder noget for DIG.

Det må være mine sidste ord i denne omgang og JEG vil gøre mit til at efterleve det også selvom ting tager tid.torsdag den 29. august 2013

Valg - valg og atter valg.

"Either you lead or are being lead" citat slut.

Det er et valg.

Hver dag er en ny dag og den er fyldt med valg. Hvilken vej skal jeg gå og hvor skal jeg gå hen og er der mon en genvej, der er nemmere at tage.

Sådan kunne jeg blive ved.

Alt hvad jeg foretager mig handler i virkeligheden om mine helt egne valg. Selvfølgelig tænker jeg ikke over det hele tiden, for ofte gør jeg bare, det jeg gør, fordi det er jeg opdraget til, det er en del af mig. 

Det er nu en gang sådan min adfærd er.

Men lige nu, hvor jeg har min opmærksomhed på, hvilke valg jeg foretager, hvordan og hvorfor, så går det op for mig, at jeg i virkeligheden bærer en stor del af ansvaret selv. Nåååå nej, HELE ansvaret for, hvordan jeg forvalter mit eget liv.

Det er gået op for mig, hvor meget jeg i virkeligheden ligger under for de normer, der er sat for, hvordan det er mest rigtigt at leve mit liv og så alligevel bliver jeg mere og mere bevidst om, jo ældre jeg bliver ( noget godt er der ved at blive ældre), at der er INGEN facitliste for, hvad og hvordan det er mest rigtigt at tage de rette valg, så længe det føles rigtigt for mig.

Alle har jo en mening om, hvodan det er bedst at leve andres liv. Tro mig. Men kun du/jeg ved, hvad der er bedst for os selv, hvis vi tør mærke efter. Det er DET, der er udfordringen, som jeg ser det.

Håber ikke det lyder som volapyk.

Jeg er meget inspireret af at forsøge at leve mit liv mere med at følge min intuition og foretage de valg, der kommer af at følge min mavefornemmelse,fremfor at tage mine valg drevet af rationel handling.

Bevares vi lever i en tid, hvor vi bliver målt og vejet på effektivitet, performance og hvad duer jeg til.

Men de mennesker, der er nærværende, mærker efter, reflekterer og følger deres mavefornemmelse er nu en gang mere autentiske og inspirerende for mig  at omgive mig med og DET øver jeg mig på for tiden selv at blive endnu bedre til.

Jeg kender nogle "derude" som fylder mig med livsglæde og nærvær og dem vælger JEG at omgive mig med.

Jeg øver mig på ikke at omgive mig med såkaldte energityve, der dræner mig fuldstændig for energi.

I kender det sikkert fra jeres eget liv, når I møder en sådan på jeres vej og bliver påvirket af dårlige vibrationer og ydermere lader jer rive med. Hold op hvor er det spild af energi og igen et valg IKKE at hoppe med på det.

Jeg må gang på gang huske mig selv på, at det jeg fokuserer på, kommer til at fylde, så IND med positiv energi og UD med negativ energi. DET er også et valg.

Det er straks værre, når jeg egenhændigt står med et valg om eksempelvis at mærke smerten, som føles som en kæmpe tsunami, der bare river alt med sig og er så ødelæggende i stedet for at slå koldt vand i blodet, trække vejret og betragte smerten som en gave, jeg skal lære noget af og som ikke skal byttes. Det er igen et valg, hvordan jeg vil forvalte mine udfordringer.

Det kræver øvelse og øvelse gør mester.

Heldigvis er jeg i bund og grund et menneske med et positivt livssyn og lyst til at mærke livet, så jeg vil øve mig endnu mere i at foretage valg, der gør godt for mig.

Det er derfor jeg vælger at løbe DHL stafetten i dag med mine skønne kollegaer, ikke fordi jeg som sådan har lyst, men fordi jeg ved, at det er godt for mig.

Håber I er blevet inspireret til at tænke over jeres valg.

søndag den 25. august 2013

Hemmeligheden afsløres i dag.


Intet er givet ej heller livet. DET må være læringen med livet.

Jeg ved ikke, hvem, der har fundet på den sætning, men smuk er den da og egner sig godt til mit indlæg her på denne flotte solskinsdag.

For en af mine hemmeligheder, som jeg vil afsløre i dag, er som følger:

Når vi gør noget godt for andre, bliver vi glade. Det er god stil og en win-win situation. Måske jeg skulle skrive jeg og ikke vi, men mon ikke, at I, der læser dette har samme holdning eller !!!

Jeg oplever, at når jeg gør noget godt for andre, udfører en kærlig og opmærksom gestus, giver et venligt ord med på vejen, giver en kompliment, er nærværende i kontakten, så modtageren føler sig godt tilpas, så sker der noget.

Så er det ikke kun modtageren, det gør godt for, det gør også godt for mig. Der sker ganske enkelt en kemisk reaktion i krop og sind.

Lykkehormoner og glædeshormoner sender små signaler af boblende fryd rundt i systemet. Den indre glædesmuskel trænes og udstrålingen vokser.

Jeg er nu en gang mere glad i låget, når jeg er sammen med mennesker, der giver energi i stedet for det modsatte, hvor jeg bliver drænet fuldstændig.

Men, men og atter men. Det lyder jo let som en leg og det er det jo ikke altid alligevel, så langt fra endda  - i hvert tilfælde for mig.

Min glædeskonto er den konto, der gver absolut den bedste rente, så den vil jeg satse på, når der igen forekommer overtræk på bekymringskontoen.

Det er jo ret simpelt - jo mere jeg sætter ind på glædeskontoen, jo højere bliver renten og jo større bliver udbyttet.

Så min hemmeligehd i dag er faktisk ikke så hemmelig endda eller kompliceret eller umulig at opnå.

Og dog, for jeg skal jo HUSKE det hver dag og det kan til tider være noget af en udfordring, dog ikke så meget i dag.

For jeg har taget et valg og besluttet at dagen i dag skal være en god dag uanset hvad.

Så til jer derude.

Vær venlig, gør godt for andre, så gør du godt for dig selv og SÅ er alle glade.