lørdag den 7. september 2013

Det starter med mig selv

"Life is what happens, while you are busy making  other plans". citat slut af John Lennon.

Nogle gange havner jeg i situationer, som jeg ikke har kontrol over og som ikke er rare at være i, situationer, hvor det hele  løber af sporet og DET er ikke rart for en kvinde som mig, der har et endog meget veludviklet kontrolgen.

Det kan være små ting i hverdagen eller større ting - livssituationer - endda livskriser.

Men en ting er sikkert og givet, at de kommer og går, altså livssituationer/livskriser og det ER en del af livet. 

Ved nærmere eftertanke er citatet ovenfor så rammende for mig, idet det simpelthen er det livet nogle gange handler om, at jeg ikke er fuldkommen til stede i mit liv, at jeg måske handler mod mine egne indre værdier, fordi.... Tja..... Nu blev det bare sådan og fordi der ofte er så mange hensyn at tage.

Kan DU nikke genkendende til min pointe? 

Det håber jeg så sandelig.

Jeg har ofte fået at vide, at jeg er så alvorlig, så seriøs og tænker så meget over, hvad jeg gør og ikke gør (jeg er også sjov og løssluppen - tro mig, hvis jeg selv skal sige det) men langt hen ad vejen, så styrer kontrolgenet for vildt og DET er en udfordring af de store.

Så derfor vil JEG øve mig på at glemme alt omkring mig for en stund og betragte mig selv, kigge på mig selv, "se" mig selv sådan virkelig mærke mig selv for alvor og øve mig på at gøre følgende:

Hvad får mig til at smile?

Gør det.

Hvad får mit hjerte til at banke?

Gør det.

Hvad får mig til at mærke indre ro?

Gør det.

Hvad føles rigtigt for mig?

Gør det.

Hvad brænder jeg egentlig for?

Gør det.

Ja, det lyder jo såre simpelt, men det er det jo i virkeligheden ikke, men øvelse gør mester.

Det handler om at møde mig selv med nysgerrighed, opmærksomhed, accept og det aller vigtigste med kærlighed til mig selv.

Som den årvågne læser måske har bemærket, er det blevet et princip for mig at skrive i JEG form, for det er mine ord, mine tanker, mine følelser og oplevelser.

Mit ønske for dig er dog, at det vækker noget i dig, så også DU tænker over om du mærker livet på godt og ondt og dernæst kan handle på det, der er vigtigt for dig.