torsdag den 27. marts 2014

Dobbeltmoralsk eller!!!

Dobbeltmoralsk eller!!!

Indrømmet jeg tør godt stå ved, at jeg til tider OGSÅ er dobbeltmoralsk, for er vi alle ikke det ind imellem?

Der er mange måder at leve sit liv på og handler det ikke om af finde MIN måde at leve på - den der passer bedst for mig.

Nu er det jo ikke altid sådan skruet sammen,at jeg selv kan vælge helt nøjagtig hvad og hvordan JEG vil leve mit liv. Der er selvfølgelig visse hensyn at tage og visse omstændigheder der spiller ind.

Men for at vende tilbage til ordet dobbeltmoralsk.

Nogle elsker motion.
Andre elsker sofaen.
Nogle spiser KUN sund mad.
Andre giver den gas med ALT, hvad der gør ganen glad.
Nogle bruger masser af penge på materielle ting, bolig, tøj og m.m
Andre bruger al deres opsparing på spændende rejser, massage, terapi, tantra, ja spændende oplevelser i det hele taget.
Nogle sætter troskab højt.
Andre lever i åbne forhold.

Jeg kunne blive ved og ved og ved.

Vi er forskellige og vi indeholder mange facetter hver især og ofte helt modsatrettede sider af os selv - JEG gør i hvert tilfælde.

Som nogle af jer allerede har bemærket, så har jeg indledt med NOGLE og VI.
OG nu vender jeg tilbage til min oprindelige "stil" og forholder mig til, hvad JEG tænker om det at være dobbeltmoralsk.

Dobbeltmoralen og mangfoldigheden længe leve.

Når jeg opstiller eksempler på hvad nogle og andre foretrækker, så er det jo netop for at illustrere, at jeg har et ønske om at være/gøre det "rigtige" og vil gerne fremstå som et individ, der er bevidst om, hvad der er godt for mig og det mest fornuftige, MEN jeg er jo " KUN" et menneske og er ikke altid fornuftig, sund og rigtig.

JEG er (heldigvis har jeg fundet ud af) også så meget andet.

Jeg har drømmene og idealerne på den ene side og VIRKELIGHEDEN på den anden  -  og det er helt som det skal være, for det handler om at rumme det hele og erkende at det levede liv består af mange facetter og heldigvis for det.

Jeg har i mange år ALT for mange endda båret rundt med BURDE, SKULLE og MENE skiltet på ryggen ( måske I kan nikke genkendende til dette) for blot at konstatere, at jeg ikke bliver et lykkeligere menneske af at prøve at tilpasse mig, indrette mig efter andre og forsøge at efterleve DET, der er det RIGTIGE - hvad det så end er, for det kommer an på øjnene, der ser.

Hvad der er "RIGTIGT" for dig behøver nødvendigvis ikke at være "RIGTIGT" for mig.

Så jeg står ved, at også jeg er dobbeltmoralsk, at også jeg forsøger at leve sundt, gøre det rigtige og bla bla bla og så nogle gange gør jeg bestemt ikke det rigtige - og jeg har fundet ud af, at jeg også bare er et menneske og vil leve mit liv på godt og ondt med et smil på læben og god samvittighed.

Det jeg egentlig vil pointere med mine tanker for i dag er bare, at nogle vælger at leve et karrireliv, andre står af ræset, nogle dyrker sofastilen andre dyrker motionsstilen OG de fleste af os er vel til både og  - MEN det er ikke altid det,vi signalerer, når vi skal markedsføre os selv overfor omverdenen, fordi det tager sig bedre ud at være sund, rigtig, fornuftig end bare at være et menneske, der nogle gange falder i.

Uanset hvad DU vælger, så vær med det og stå ved det.

DET vil jeg forsøge og jeg syntes egentlig, at det er ok at være dobbeltmoralsk engang i mellem - alt med måde dog.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar